top of page

Produktinformasjon

FOTOKUNST

Fotokunst består av et grunnarbeid med akryl og oljemaling på lerret. Et digitalt utsnitt av maleriet kombineres med foto og noen ganger digital tegning. Bildene printes på syrefritt akvarellpapir. Prisen er for størrelse A4 uten ramme.

 

Levetid og kvalitet:

Bildene printes på EPSON fotoprinter med originalt pigmentbasert blekk. Dette er printere som har rykte på seg til å holde bedre en tradisjonelle fotoutskrifter. Epson selv svarer at fargen på deres print holder opp mot 90- 100 år, og aller best på matt syrefritt papir (som her blir brukt).  

 

Dersom man ønsker å lese mer om tester som er blitt gjort på disse printerne kan man følge denne linken: http://www.wilhelm-research.com

FOTO

Fotoene er tatt med et Sony Alpha systemkamera. Prisene er for A4, men de kan også fåes i mindre størrelse

Foto printes på fotopapir, akvarell papir eller spesialpapir som kan få frem litt andre effekter (bl. håndlaget nepalsk papir). Dersom du ønsker spesialpapir blir det et tillegg på 50 kr. 

 

Tilbake til produkt

RAMMER

Du kan  velge mellom to ulike rammer på print og foto. For mer info, se her

MALERI

De fleste av maleriene er malt på bommullslerret. Lin holder seg oftest best over tid. Jeg trives best med å male på bomull og man grunner og strammer lerretet har det også god holdbarhet.

Noen av maleriene er malt på kvalitetsark ment til å tåle akrylmaling. Disse selges med ramme. Dette står det informasjon om under hvert bilde. 

bottom of page